Ieder onderwerp is bespreekbaar.

Wij werken betrokken, onafhankelijk en proactief met een team van enthousiaste adviseurs.

Werkwijze

Deskundig, proactief en onafhankelijk

De adviseurs van Deltack Advies werken onafhankelijk en zijn deskundig op hun eigen terrein. Of het nu gaat om advies en begeleiding bij de dagelijkse reguliere boekhouding en financiële administratie of bij fusie, overname of verkoop. Onze werkwijze kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur en een proactieve houding. De communicatielijnen houden we dan ook graag kort en redelijk informeel. Als klant heeft u bij ons steeds te maken met een vast contactpersoon. Zo kunnen wij u zo slagvaardig mogelijk van dienst zijn.
Vraag vrijblijvend advies aan  

Onderscheidend in:

  • Deskundig en onafhankelijk advies op maat
  • Veel kennis, ervaring en uitgebreid netwerk met aanvullende expertises
  • Sterk in financiële vraagstukken, zoals bij overname, fusie, verkoop en (dreigend) faillissement of kredietproblemen.

Oplossing op maat

Ons uitgebreide netwerk van aanvullende specialisten en onze jarenlange ervaring zetten wij graag voor u in. Niet alleen zijn wij uw professioneel adviseur en begeleider in de dagelijkse praktijk. U kunt ons ook raadplegen als onafhankelijk extern bedrijfsadviseur, zelfs naast uw persoonlijk adviseur. Dit samen optrekken werkt juist goed, is onze ervaring. Uw persoonlijk adviseur kent uw financiële situatie immers als geen ander. In iedere fase van uw bedrijf zijn wij graag uw sparringpartner. Bijvoorbeeld als het gaat om lastige financiële situaties of bij vragen over juridische of fiscale regelgeving of relevante ontwikkelingen in de markt.

Omdat wij een extern onafhankelijk advieskantoor zijn, is ieder onderwerp bespreekbaar. Uit ervaring weten wij dat sommige zaken kunnen leiden tot gevoelens van schaamte bij ondernemers. Daar hebben wij alle begrip voor. Juist dan is het prettig om te kunnen sparren met een onafhankelijk extern deskundige. Samen met u werken wij zo aan een oplossing op maat.

Wilt u weten hoe wij u en uw bedrijf van dienst kunnen zijn? Bel ons op 0252 422 427 of stuur een