Deltack Advies, uw sparringpartner en adviseur in financieel en fiscaal advies.

Onze medewerkers hebben allemaal een ondernemersachtergrond. Affiniteit met ondernemen is essentieel voor een duidelijke en transparante communicatie. Wij praten niet alleen met ondernemers… Wij zijn zelf ook ondernemer.

Boekhouding

Boekhouding MKB

Als MKB-ondernemer wilt u graag doen waar u goed in bent. Leidinggeven aan uw bedrijf en het verder laten groeien. Een goede administratie bijhouden is daarvoor belangrijk. Want zo krijgt u inzicht in de financiële situatie, u constateert ontwikkelingen en u kunt er op het juiste moment op inspelen. Bovendien bent u wettelijk verplicht een tijdige, juiste en volledige financiële boekhouding bij te houden. Een bijgewerkte boekhouding helpt u bovendien om de verplichte belastingaangiften in te vullen.

Deltack Advies is graag uw onafhankelijk extern adviseur bij de financiële administratie van uw bedrijf. Ook adviseren en begeleiden wij u bij de aangiften inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting. Wij signaleren en doen aanbevelingen. De regie blijft uiteraard bij u als ondernemer.

Steeds meer ondernemers gebruiken een online systeem voor hun boekhouding. Deltack Advies heeft kennis en ervaring met diverse programma’s voor online boekhouden. Wij adviseren u er graag over.

Salarisadministratie

Als u de salarisadministratie uitbesteedt aan Deltack Advies, kunt u rekenen op een compleet pakket. In dat geval verzorgen wij namelijk alle loonberekeningen en de aangiften loonheffing. Wij verstrekken bovendien de jaaropgaven aan medewerkers, de Belastingdienst en aan Uitvoeringsinstanties. En wij zorgen voor het aan- of afmelden van medewerkers bij diverse instanties.
Neem contact op  

Wilt u weten hoe wij u en uw bedrijf van dienst kunnen zijn? Bel ons op 0252 422 427 of stuur een