Oplossing op maat

Ons uitgebreide netwerk van aanvullende specialisten en onze jarenlange ervaring zetten wij graag voor u in.

Bedrijfsovername

Deltack Advies bij bedrijfsovername, fusie of verkoop

Een fusie of bedrijfsovername is dikwijls een prima manier om een bedrijf verder te laten groeien. Maar het proces ernaar toe kent veel juridische, financiële en belastingtechnische haken en ogen. Dat geldt ook als u uw bedrijf wilt of moet verkopen. De adviseurs van Deltack Advies hebben jarenlange ervaring in de vakkundige en onafhankelijke begeleiding van dit soort complexe processen. Wij begrijpen wat er voorafgaand en tijdens het proces van fusie of overname  op u afkomt. Op al die juridische, financiële en fiscale vragen, geven wij u een passend en deskundig antwoord.

Deltack Advies zorgt voor een gedegen voorbereiding en inventarisatie. Wij maken een bedrijfsprofiel, doen een voorstel voor een overnameprijs en voeren de uiteindelijke overnamegesprekken tot aan het resultaat: de best mogelijke financiële deal, vastgelegd in een goed juridisch contract.

Quickscan

Ondernemers die in financieel zwaar weer verkeren of voor wie een faillissement dreigt, adviseren wij met behulp van een eigen quickscan.
Meer weten over onze expertise en ervaring? Wij helpen u graag verder.

Bel mij voor een afspraak  

Wilt u weten hoe wij u en uw bedrijf van dienst kunnen zijn? Bel ons op 0252 422 427 of stuur een