Deltack Advies, uw sparringpartner en adviseur in financieel en fiscaal advies.

Onze medewerkers hebben allemaal een ondernemersachtergrond. Affiniteit met ondernemen is essentieel voor een duidelijke en transparante communicatie. Wij praten niet alleen met ondernemers… Wij zijn zelf ook ondernemer.

Advies

Professioneel advies

Deltack Advies adviseert en begeleidt u niet alleen bij de gebruikelijke administratieve werkzaamheden zoals de boekhouding, salarisadministratie en aangiften inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting. Wij bieden eveneens deskundig advies op maat bij kwesties met uw huisbankier (kredietproblemen), crediteuren, debiteuren en alle andere denkbare partijen die grote invloed kunnen hebben op de continuïteit van uw bedrijf.

Deltack Advies heeft veel vakinhoudelijke kennis in huis en jarenlange ervaring. Wij begrijpen waar u als ondernemer dagelijks mee te maken heeft. Het hoog houden van alle ballen, trekt een behoorlijk wissel op u als ondernemer en als mens. Onafhankelijk advies en begeleiding van een deskundig en ervaren partij helpen u snel weer verder. Wij werken betrokken, proactief en laagdrempelig.

Deltack adviseurs luisteren en denken mee

Onze medewerkers hebben allemaal een ondernemersachtergrond. Affiniteit met ondernemen is essentieel voor een duidelijke en transparante communicatie. Wij praten niet alleen met ondernemers….wij zijn zelf ook ondernemer. Schakel ons gerust in om mee te denken over uw bedrijfsvoering. Wij luisteren naar uw verhaal en adviseren over de financiële, juridische en fiscale mogelijkheden.

Wat speelt er nu echt? Waar loopt u tegenaan? Dat zijn dikwijls zaken waar het om gaat. Alles kan besproken worden zonder eventuele gevoelens van schaamte. Als externe, onafhankelijke partij denken wij graag met u mee, zodat er een oplossing op maat komt, passend bij uw bedrijf en de fase waarin uw onderneming zich bevindt.

Uw sparring partner en adviseur in alle fasen van uw bedrijf.

Uitgebreid netwerk van aanvullende experts

In deze dynamische tijd, heeft u als ondernemer steeds meer te maken met nieuwe kansen en bedreigingen. Het is onmogelijk om steeds van alles zelf volledig op de hoogte te zijn. Een gedegen professioneel netwerk is dan ook essentieel. Wanneer Deltack Advies deel uitmaakt van dat netwerk, verzekert u zich van een adviseur die met u meedenkt en handelt binnen de dynamiek van uw branche.
Kom eens praten  

Ga de uitdaging aan en neem contact met ons op zodat wij een en ander nog eens persoonlijk met elkaar kunnen bespreken. Wij gaan graag op korte termijn voor u aan de slag zodat u zich weer volledig kunt richten op die zaken die voor u als ondernemer het belangrijkste zijn: uw klanten, uw relaties, uw medewerkers en uw thuisfront.

Wilt u weten hoe wij u en uw bedrijf van dienst kunnen zijn? Bel ons op 0252 422 427 of stuur een