Deltack Advies, uw sparringpartner en adviseur in financieel en fiscaal advies.

Onze medewerkers hebben allemaal een ondernemersachtergrond. Affiniteit met ondernemen is essentieel voor een duidelijke en transparante communicatie. Wij praten niet alleen met ondernemers… Wij zijn zelf ook ondernemer.

Wat doen wij

Deltack Advies is een ervaren en deskundige organisatie op het gebied van financieel en fiscaal advies voor het MKB. Onze organisatie bestaat uit enthousiaste en betrokken adviseurs met vele jaren ervaring in het vak. Wij adviseren en begeleiden ondernemers bij hun ongoing business, maar ook bij andere financiële vraagstukken kunt u op ons bouwen. Denk bijvoorbeeld aan (dreigend) faillissement, reorganisatie of bedrijfsopvolging. Juist onze kennis, ervaring en onafhankelijkheid zijn daarbij onze meerwaarde. Op een betrokken, proactieve en laagdrempelige manier treden wij op als sparring partner en bedrijfsadviseur. Samen met onze kennispartners begeleiden wij onze klanten om te kunnen blijven ondernemen in iedere levensfase van de onderneming.

Deltack Advies voor de reguliere financiële administratie

Continuïteit en een gezonde groei van uw  bedrijf realiseren in deze dynamische tijd. Dat is waar u zich als ondernemer iedere dag met hart en ziel voor inzet. Voor uw klanten, uw relaties, uw medewerkers en voor uzelf. De gebruikelijke financiële administratie, boekhouding en belastingaangiften wilt u daarom goed op orde hebben én houden. Die vormen immers de essentiële basisinformatie voor het inzicht dat u nodig heeft als manager. Zo kunt u tijdig de juiste beslissingen nemen.

Deltack Advies voor advies op maat bij financiële vraagstukken

Maar ook op momenten dat uw organisatie te maken krijgt met niet alledaagse financiële vraagstukken of als financieel zwaar weer dreigt, wilt u de zaken optimaal regelen. Deskundig advies en begeleiding van een onafhankelijke partij helpen u dan weer verder. Deltack Advies is een dynamisch adviesbureau op het gebied van administratieve dienstverlening  en proactieve begeleiding van MKB- ondernemers bij financieringsvraagstukken, debiteuren- en crediteurenbeheer, bedrijfsovername en/of bedrijfsopvolging. Daarnaast kunt u bij Deltack Advies terecht voor advies op maat bij acute situaties. Denk bijvoorbeeld aan problemen met uw huisbankier, crediteuren, debiteuren, gemeente of overheid.

Wilt u weten hoe wij u en uw bedrijf van dienst kunnen zijn? Bel ons op 0252 422 427 of stuur een